Helikopterløft til Freimstølen!

Odda Kommune fyller 100 år i år. HPGK ynskjer å markere seg i den anledning, og planlegg helikpoterløft til Freimsstølen.

Festdagane i Odda er helga 7-9 Juni. HPGK planlegg med å vise oss fram denne helga, og Freimsstølen er eit naturleg utgangspunkt. Det er langt å gå, derfor satsar me på å skaffe helikoptertransport til start.

HPGK ynskjer at flest mogeleg har lyst og anledning til å være med, for å vise PG sporten frå den beste sida (frå lufta). Pga begrensingar i antal bevegelsar på helikopterløyvet vil det kunne bli begrensa kor mange som kan delta. Uforpliktande påmelding gjerast i dette skjemaet, og er basert på løpande påmelding til det er fullt. Me ynskjer at alle som vurderer å delta melder seg på slik at me får ein indikasjon på kor mange bevegelsar me søker om i helikopterløyvet.

Som ein del av arrangementet vil klubben forsøke å arrangere acro oppvisning, tandemflyging, og merkelandingskonkurranse. Merkelandinga vil være på Odda stadion og er open for alle. 

Pris for helikopter vil me kome tilbake til, men truleg ligge kring 4-500,-

 

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2014 © Hardanger Paragliderklubb