Norgescup i Røldal

HPGK har fått tildelt NC i Røldal 24, 25 og 26 Mai.

Etter ein del år pause er det på nytt gjort forsøk på å arrangere NC i regi av HPGK. Denne gong er det planlagt med senter i Røldal og startane på Løyning, Novle og Håradalen er utgangspunkt. Dette vil dekke alle vindretningar, og forhåpentleg være utgangspunkt for fleire gode oppgåver.

Ved bruk av Løyning (S-SV-N-NV) vil det blir helikoptertransport til start. I håradalen (SØ-Ø) vil det bli transport med skiheis. På Novle (V-NV) er det bilveg inn, men det er usikkert om denne kan nyttast allereie i slutten av Mai.

HPGK har satt ned eit arbeidsutval som jobbar med forberedelsane til NC, og dersom du ynskjer å bidra med forberedelsar og/eller gjennomføring, så ta gjerne kontakt med: Ivar Sandstå, Daniel Glomstad, John Herman Sørheim, eller Bjørn Ole Haugsgjerd.

Meir informasjon om arrangementet vil kome etterkvart som det ligg klart.

Design og utvikling av Nikolas van Etten 2008-2014 © Hardanger Paragliderklubb